Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Καθυστέρηση Πληρωμών Π.Ε. Πειραιά

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους της Π.Ε. Πειραιά οτι περιμένουμε από μέρα σε μέρα να παραλάβουμε την επιταγή της Α' Δόσης του Προγράμματος για τον Πειραιά. Κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις μας κατατεθούν τα χρήματα της Α' δόσης. Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσουμε και θα ολοκληρώσουμε άμεσα όλες τις σχετικές πληρωμές σας, όπως κάναμε και με τα υπόλοιπα έργα μας (και τους ωφελούμενούς τους) για τα οποία πήραμε τις σχετικές προκαταβολές.

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Έργου ΚΟΧ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Πληρωμές Π.Ε. Νήσων

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους της Π.Ε. Νήσων με συμβάσεις από 01.11.2012 οτι η αμοιβή του 1ου μήνα εργασιών σας έχει κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς που μας έχετε δώσει. Λόγω των εορτών των Χριστουγέννων, τα χρήματα θα φανούν στους λογαριασμούς σας στις 27.12.2012.
Καλή συνέχεια.
Η Ομάδα Έργου ΚΟΧ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Καθυστέρηση Πληρωμών Ανατολικής Αττικής (Κορωπί, Ωρωπός)

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους της Ανατολικής Αττικής (Κορωπί, Ωρωπός) οτι παρά τις συνεχείς και καθημερινές μας προσπάθειες μέχρι και σήμερα 24.12.2012, δυστυχώς η επιταγή της Α' Δόσης του Προγράμματος για την Ανατολική Αττική θα μας δοθεί την επόμενη εβδομάδα, λόγω απουσίας του Υπολόγου του έργου στο Υπουργείο Εργασίας την τρέχουσα εβδομάδα. Κάνουμε το καλύτερο δυνατόν και θα σας ενημερώσουμε άμεσα μόλις μας κατατεθούν τα χρήματα της Α' δόσης. Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσουμε και θα ολοκληρώσουμε άμεσα όλες τις σχετικές πληρωμές σας, όπως κάναμε και με τα υπόλοιπα έργα μας (και τους ωφελούμενούς τους) για τα οποία πήραμε τις σχετικές προκαταβολές.

Με εκτίμηση,
Η Ομάδα Έργου ΚΟΧ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Πληρωμές Νοτίου Τομέα (Γλυφάδα - Ν. Σμύρνη)

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους του Νοτίου Τομέα (Γλυφάδα και Ν. Σμύρνη) με συμβάσεις από 01.11.2012 οτι η αμοιβή του 1ου μήνα εργασιών σας έχει κατατεθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς που μας έχετε δώσει.
Καλή συνέχεια.
Η Ομάδα Έργου ΚΟΧ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Θερμές Ευχές

Η Ομάδα Έργου ΚΟΧ της ΜΚΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και ευτυχία, και κάθε καλό για το 2013!!! Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και προσπαθούμε για την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών πληρωμών των ωφελουμένων των έργων μας. Είμαστε κοντά σας και παλεύουμε καθημερινά για το καλύτερο και πιο σύντομο δυνατόν!

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

11.12.2012_3η Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Νοτίου Τομέα

3η Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων

της υπ' αριθμ. ΚΟΧ 68.904/1/2012
σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε Τοπικό Επίπεδο μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφέρεια Αττικής» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»
για Κοινωφελή Εργασία στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα
Δήμοι Γλυφάδας και Νέας Σμύρνης
 Για τους πίνακες αποτελεσμάτων, παρακαλούμε μεταβείτε στη σελίδα:

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ενημέρωση Ωφελουμένων Προγραμμάτων ΚΟΧ_ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους των προγραμμάτων ΚΟΧ της ΜΚΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, αντιλαμβανόμενοι την αγωνία όλων δεδομένου και του ερχομού των εορτών των Χριστουγέννων, οτι ο φορέας μας έχει ολοκληρώσει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες για την άντληση της Α' Δόσης του Προγράμματος. Είμαστε σε αναμονή ενημερώσης - πρόσκλησης από την ΕΥΔ για την παραλαβή της επιταγής της Α' Δόσης με την οποία θα καλύψουμε τις αμοιβές των πρώτων κλεισμένων μηνών εργασίας των ωφελουμένων.

Από πλευράς μας κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια. Η αγωνία των ωφελουμένων είναι και δική μας. Με την παραλαβή της επιταγής της Α' δόσης θα προχωρήσουμε ΑΜΕΣΑ σε όλες τις πληρωμές.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση, υπομονή και τον επαγγελματισμό σας.

Η Ομάδα Έργων ΚΟΧ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ